Svømming

Svømming på 4. trinn

Elevene på 4.trinn får den første grunnleggende svømmeopplæringen i bassenget på Høybråten skole. Denne opplæringen er intensiv ved at elevene har 1,5 t svømming hver dag en hel uke. Denne måten å organisere svømmeopplæringen på, har vi god erfaring med. Elevene glemmer ikke fra gang til gang, bassenget er lite, det er varmt i vannet og elevene får opplæringen i små grupper. Opplæringen gis av en erfaren og dyktig instruktør fra Badenymfene.

Svømming på 5. trinn

Elevene på 5.trinn vil få de 10 siste timene på Furuset bad. Opplæringen foregår klassevis. Elevene blir hentet med buss og kjørt til/fra Furuset bad. En lærer følger klassen i bussen, og opplæringen gis av to dyktige instruktører fra Oslo Idrettslag. Elevene har en time svømming en gang i uken, 10 uker på rad.

Praktisk informasjon til elever som skal ha svømming:

• Alle må ha badehette og badebukse/badedrakt.
  • Alle skal ha med såpe slik at man får vasket seg både før/etter svømming.
  • Svømmebriller er anbefalt, men man må ikke ha det.
  • Badetøy, håndkle + annet utstyr skal pakkes i egen sekk.
  • Jenter med langt hår skal ha hårstrikk.
  • Elevene har liten tid til å skifte etter svømmingen, og bør derfor ha på klær som er lette å ta av/på.