Talentiaden 2018

Elever spiller sjakk.

Elevene kunne i forkant av Talentiaden melde seg på diverse aktivteter. De påmeldte aktivtetene bestod i år av origami, tegning og fotografering med natur som tema, konstruksjon, quiz, collage, Tetris, sjakk og Stovnertalent. I tillegg til den påmeldte aktivteten kunne elevene delta fritt på andre aktiviteter, både ute og inne. Hinderløype, Lego-bygging, straffekonkurranse og plastelina var veldig populære aktiviteter.

Dagen ble som vanlig avsluttet i gymsalen, der finalistene i årets Stovnertalent opptrådde. I tillegg ble det avholdt en finale i sjakkturneringen, som elevene også kunne se på.

Vinnerne av alle konkurransene blir kåret under sommersangen 14. juni og flere av elevenes bidrag henges opp rundt på skolen. Vi har hatt en flott dag, og det er ingen tvil om at vi i år, som i fjor, har mange store talenter ved skolen!