Melk

Hvorfor skolemelk? 


Det er ingen tvil om at et ordentlig skolemåltid betyr mye for at konsentrasjonsevnen og læringsmiljøet i klassen skal være på topp, da påfyll midt på dagen hjelper til å holde blodsukkeret stabilt. Melk er naturlig rik på vitaminer, mineraler og proteiner kroppen trenger hver dag.

Skjelettet fornyer seg cirka hvert 7. år hele livet. Kroppen tappes hele tiden for kalsium, og tapet må erstattes kontinuerlig med kalsium fra kosten. Melk er den viktigste kalsiumkilden i norsk kosthold, og med 3 glass per dag sikrer du inntaket. Det kan være vanskelig for barn og ungdom å få i seg nok kalsium dersom de ikke drikker melk til lunsj.

Skolemelk skoleåret 2018/2019 


Melkeutdelingen ved Stovner skole starter onsdag 22.august 2018.
Foresatte vil ha mulighet til å legge inn bestilling hos TINE Skolemelk for skoleåret 2018/2019 fra 20.juni 2018.
Informasjon om hvordan man bestiller melk er tilgjengelig på flere språk på www.skolelyst.no.

Ved registrering trengs informasjon om elevens fullstendige navn, gruppe-/klassetilhørighet og hva slags type melk. Tilbudet består av lettmelk, ekstra lettmelk, laktoseredusert ekstra lettmelk med kakaosmak, økologisk lettmelk bringebær, fruktdrikk eple og fruktdrikk tropisk. Skolemelken er foreldrebetalt. Abonnementet tegnes for ½ eller 1 skoleår om gangen.

Det anbefales å bestille i god tid slik at eleven får melk fra første utdelingsdag. Les brukervilkårene på www.skolelyst.no eller sende oss en e-post på skolelyst@tine.no. Dersom du ikke finner svar her, kan du ringe TINEs supporttelefon – 813 71 510 – hverdager mellom klokken 08.00–16.00.